Ring til os
20 21 15 02

Dækservice

Dækkene er en meget vigtig del af bilen, da de er den eneste del der skal røre jorden. Derfor er det vigtigt at du har gode dæk, da de har alt ansvaret når du bremser, accelerer, decelererer eller manøvrerer bilen i det hele taget. I alle de tilfælde er det et område mindre end en tallerken der har al kontakten med vejbanen. Og derfor er det vigtigt at vejgrebet er ordentligt, og dækkene er nogle du kan stole på.

Hos Auto Dolf tilbyder vi dækservice og alt hvad der falder derunder. Eftersyn af eksisterende dæk. Udskiftning hvis de trænger til det. Dansk lov kræver nemlig minimum 1,6 mm dækmønster, men gerne betydeligt mere. Det anbefales at have mindst 3 mm, hvilket vi gerne tjekker for. Og vi anbefaler at man skifter dækkene hvis de er blevet for gamle – ellers kan deres overflade begynde at revne.

 

Få et uforpligtende tilbud på dækservice i Varde

Uanset om du ønsker at udskifte dæk en gang hver halve år imellem sommer- og vinterdæk, eller du foretrækker at køre med helårsdæk, så er vi klar til at rådgive dig. Uanset hvad skal de klare sig godt i vådt føre. Skal der helt nye hjul på, klarer vores mekanikere også det. Vi har base i Ølgod men servicerer også mange kunder i f.eks. Grindsted og Varde.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine dæk.

Få et tilbud


Top