Ring til os
20 21 15 02

Reparation af bil

Er din bil blevet beskadiget? Det kunne være et bøjet sidespejl, smadrede fælge, ødelagt kofanger, defekt motor eller noget helt andet. Uanset hvad størrelsen på din skade er, kan vi her hos Auto Dolf hjælpe dig med det. Hvis du ikke selv er klar over problemet, hjælper vi dig også med at få det identificeret. Det betyder ikke noget, om din bil er fuldstændig ny eller af ældre dato, om det er en Toyota eller en Mercedes - vi har nemlig arbejdet med stort set alle årgange og mærker. Vores mekanikere har mange års erfaring, og de sætter en faglig stolthed i at sikre dig det bedste stykke arbejde, så din bil kan holde længst muligt. Derfor er vores arbejde altid OE-certificeret. Det vil sige, at alle vores reservedele lever op til bilfabrikanternes krav, så de er altid af høj kvalitet. Det har været en af væres mærkesager, lige siden vi blev en selvstændig forretning i 2006. 

 

Har du været udsat for mindre uheld? 

Hvis du har været udsat for mindre uheld, hjælper vi glædeligt med dem også. Det kan være, du skal have hjælp til reparation af lakskader eller ridser på din bil. Det kan også være, at du har været uheldig at have pådraget buler i bilen på parkeringspladsen. Selvom det kan virke som ’småting’, må du aldrig tænke, at noget er for småt til at komme ind. Vi hjælper nemlig med alle slags reparationer, så du må endelig ikke tøve med at søge hjælp hos os – intet er for småt til os, og intet er spild af tid. 

 

Vi hjælper også med større reparationer 

Hvis der er større problemer med din bil, hjælper vi også med dette. Det kan være, at du trænger til en ny motor, gearkasse eller kobling. Selvom de større reparationer godt kan virke lidt skræmmende på grund af deres priser, må du aldrig tøve med at få gjort noget ved det. Det kan altid betale sig at få lavet det hurtigst muligt, så skaden ikke bliver forværret – det bliver bare dyrere i længden. Derudover skal du vide, at vi hos os altid tilbyder konkurrencedygtige priser, så det skal du ikke bekymre dig om. Det bliver ikke dyrere end højest nødvendigt, når din bil bliver ordnet hos os. Vi har altid en lånebil til rådighed, så det skal du heller ikke tænke på. 

Reparation af bil i Varde, Ølgod & Grindsted

Du kan finde os på Teglværksgade 6, 6870 i Ølgod. Selvom vi er placeret i Ølgod, har vi også en del kunder fra Grindsted, Varde og omegn. Du er altid velkommen til at kigge forbi, så vi kan tage et kig på din bil. Hvis du ikke har tid til at svinge forbi på selve dagen, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 2021 1502. Så vi kan tage en snak om dine problemer og aftale en tid, som passer dig. Og så skal du huske på, at vi gerne hjælper med både store og små projekter – tøv derfor aldrig med at tage kontakt. Vi udfører også dækservice samt behandling af rust på biler.

Få et tilbud


Top