Ring til os
20 21 15 02

Reparation af bil

Er bilen blevet skadet? Bøjet sidespejl, smadrede fælge, ødelagt kofanger eller ny motor? Noget helt andet? Uanset om det er stort eller småt, kan vi fixe det. Og uanset hvilken slags problem det er med bilen, kan vi finde identificere det. Vi har repareret alt fra de nyeste biler fra i år til klassikere fra 1960′erne, og har erfaring med alle slags reparationer af biler af alle mærker. Så vi er bekendt med ikke så få forskellige slags skader. Vores mekanikere har mange års erfaring, og Auto Dolf har været en selvstændig forretning siden 2006.

 

Reparation af bil i Varde, Ølgod & Grindsted

Når du får lavet skadesarbejde på din bil, er det vigtigt at det er af mekanikere du kan stole på. Dårlige reparationer kan føre til at flere reparationer bliver nødvendige, eller i værste fald at bilen bliver usikker. Det tillader vi ikke hos Auto Dolf, og vores arbejde er alt OE-certificeret.

Vores mekanikere sætter en faglig stolthed i at sikre dig det bedste og sikreste skadesarbejde, sådan at din bil kan holde længst muligt, og stadig være både sikker og en glæde at køre. Samtidig gør vi det for konkurrencedygtige priser. Vores autoværksted ligger i Ølgod, men vi har også masser af kunder i eksempelvis Varde og Grindsted.

Ring til os og få en snak om dit problem, eller kom med din bil og lad os se på det. Vi udfører også dækservice samt behandling af rust på biler.

Få et tilbud


Top