Ring til os
20 21 15 02

Udskiftning af forrude

Et stenslag på forruden kan uventet udvikle sig til en revne. Hvis det sker imens bilen bliver kørt, kan det være farligt for bilens passagerer og andre på vejene. Passagersidens airbag er desuden afhængig af at blive støttet af forruden. Hvis et stenslag repareres, gør det forruden ligeså stærk som den var før.

For større skader kan det være sværere at reparere forruden, hvis ikke umuligt. Det er vigtigt at få skaden udbedret hurtigt, da en betydelig del af bilens styrke afhænger af forruden. Denne styrke bliver kompromitteret af en flænget eller skadet forrude. I sådanne tilfælde udskifter vi hele forruden.

 

Så god som ny

Med Auto Dolf ved du at du og din bil får en professionel behandling. Vores kompetente og fagligt stolte mekanikere sørger for at ordne problemet hurtigt og effektivt. Vi udskifter altid forruder med glas lavet af de samme fabrikanter som de store bilfabrikanter bruger – så ved du at det er samme kvalitet som fra fabrikken. Vi servicerer alle bilmærker, store som små, japanske som tyske. Vi hører hjemme i Ølgod, og fokuserer derudover på området omkring Varde og Grindsted.

Ring til os og få en samtale om hvordan vi kan udskifte din forrude.

Få et tilbud


Top